/

NAJCZĘŚCIEJ ZADAWANE PYTANIA

Zebraliśmy odpowiedzi na pytania najczęściej zadawane przez naszych klientów.

Jeśli masz pytania, na które nie odpowiedzieliśmy poniżej, możesz skontaktować się z nami bezpośrednio przez naszą stronę Skontaktuj się z nami.

W Bretanii (zachodnia Francja) od założenia firmy w 1988 roku.

Jakość składników: używamy wyłącznie najlepszych składników, często pozyskiwanych lokalnie i w zrównoważony sposób, dla doskonałego smaku i konsystencji.

Tradycja i technika: dzięki wielowiekowej tradycji i technice, rzemiosło jest przekazywane z pokolenia na pokolenie, co prowadzi do wysokiego poziomu wiedzy fachowej i spójności.

Dbałość o szczegóły: francuscy piekarze wykonują swoją pracę skrupulatnie, przykładając dużą wagę do każdego szczegółu procesu pieczenia.

W zależności od produktu okres ten waha się od 9 do 12 miesięcy od produkcji.

Zdecydowanie zalecamy przechowywanie produktów w temperaturze -18°C (bez wahań), aby zapewnić optymalny okres trwałości i najlepsze efekty końcowe.

Każdy piekarnik jest inny, w zależności od marki, sposobu użytkowania, częstotliwości konserwacji itp., dlatego zalecamy umówienie się na spotkanie z naszym zespołem technicznym, który udzieli Ci właściwej i ukierunkowanej na Twoje potrzeby odpowiedzi na temat najlepszych ustawień pieczenia. Jeśli jednak naprawdę potrzebujesz odpowiedzi, zalecamy 170°C.

W temperaturze pokojowej: 2 godziny ze względów organoleptycznych; 48 godzin ze względów bezpieczeństwa żywności.

Tak, piekarnik, który polecamy to piec konwekcyjny. Dzięki temu produkt zachowa swoje właściwości. Masz pytania dotyczące naszych produktów lub Bridor?

TASTING REQUEST

Jeżeli chcesz skosztować naszych produktów, skontaktuj się z nami.