/
NAJCZĘŚCIEJ ZADAWANE PYTANIA
Zebraliśmy odpowiedzi na pytania najczęściej zadawane przez naszych klientów.
Jeśli masz pytania, na które nie odpowiedzieliśmy poniżej, możesz skontaktować się z nami bezpośrednio przez naszą stronę Skontaktuj się z nami.
W Bretanii (zachodnia Francja) od założenia firmy w 1988 roku.
Jakość składników: używamy wyłącznie najlepszych składników, często pozyskiwanych lokalnie i w zrównoważony sposób, dla doskonałego smaku i konsystencji.
Tradycja i technika: dzięki wielowiekowej tradycji i technice, rzemiosło jest przekazywane z pokolenia na pokolenie, co prowadzi do wysokiego poziomu wiedzy fachowej i spójności.
Dbałość o szczegóły: francuscy piekarze wykonują swoją pracę skrupulatnie, przykładając dużą wagę do każdego szczegółu procesu pieczenia.
W zależności od produktu okres ten waha się od 9 do 12 miesięcy od produkcji.
Zdecydowanie zalecamy przechowywanie produktów w temperaturze -18°C (bez wahań), aby zapewnić optymalny okres trwałości i najlepsze efekty końcowe.
Każdy piekarnik jest inny, w zależności od marki, sposobu użytkowania, częstotliwości konserwacji itp., dlatego zalecamy umówienie się na spotkanie z naszym zespołem technicznym, który udzieli Ci właściwej i ukierunkowanej na Twoje potrzeby odpowiedzi na temat najlepszych ustawień pieczenia. Jeśli jednak naprawdę potrzebujesz odpowiedzi, zalecamy 170°C.
W temperaturze pokojowej: 2 godziny ze względów organoleptycznych; 48 godzin ze względów bezpieczeństwa żywności.
Tak, piekarnik, który polecamy to piec konwekcyjny. Dzięki temu produkt zachowa swoje właściwości. Masz pytania dotyczące naszych produktów lub Bridor?