bułka w stylu rustykalnym 50 g

33417 Pav%C3%A9 campagne 50g ca4aebdb thumbnail 1024
/

Bułka w stylu rustykalnym 50 g

REF.33417-PL

5.0

Tę bułkę inspirowaną francuskim kunsztem robimy z połączenia mąki pszennej T65, odrobiny mąki pszennej słodowanej i zmielonego na żarnach zakwasu pszennego T80 (wyrabianego w naszych zakładach).

made in francewith sourdoughsource of fibreclean label
giftbox

Bezpłatny prezent za pierwsze zapytanie

Dostawa w ciągu 3 dni.

SZCZEGÓŁY PRODUKTU

OPIS

Tę bułkę inspirowaną francuskim kunsztem robimy z połączenia mąki pszennej T65, odrobiny mąki pszennej słodowanej i zmielonego na żarnach zakwasu pszennego T80 (wyrabianego w naszych zakładach).

ZALETY TEGO PRODUKTU

• Receptura na bazie połączenia mąki pszennej T65 i mąki pszennej słodowanej, co nadaje bułce wyrazistość i kwaskowe nuty

• Zmielony na żarnach zakwas pszenny T80, wyrabiany w naszych zakładach

Opakowanie produktu

packCzęściowo upieczone

PRZECHOWYWANIE

Warunki przechowywania: Przed spożyciem przechowywać w temperaturze -18°C lub niższej. PO ROZMROŻENIU NIE ZAMRAŻAĆ PONOWNIE. Data minimalnej trwałości: 15 miesięcy

Właściwości fizyczne

Masa jednostkowa w sprzedaży: 50 g

Specyfika

Oznaczenia: Certyfikat Halal - Odpowiedni dla wegetarian - Odpowiedni dla wegan

Składniki

Składniki: mąka PSZENNA, woda, zakwas (mąka PSZENNA z młyna kamiennego, woda), sól, drożdże, mąka PSZENNA słodowana, gluten PSZENNY. Może zawierać śladowe ilości: mleka, ziaren sezamu, orzechów, jaj.

title bg

Proces pieczenia

Baking process background
BakingProcess Step1

Rozmrażać 20–30 min w temperaturze pokojowej

BakingProcess Step2

Rozgrzać piekarnik do 170 stopni

BakingProcess Step3

Małe ciastka – piec przez 12–15 min. / Duże ciasta – piec przez 15–18 min. - w 170 stopniach

BakingProcess Step4

Odstawić na 15 min. w temperaturze pokojowej

left panel desktop p
icon1

ODPOWIEDZIALNE ZAKUPY

icon2

JAKOŚĆ I INNOWACJA

icon3

OCHRONA ŚRODOWISKA

icon4

SZACUNEK DLA KOBIET I MĘŻCZYZN

TASTING REQUEST

Jeżeli chcesz skosztować naszych produktów, skontaktuj się z nami.