croissant fourré abricot selectblend 90 g

Croissant fourré abricot SelectBlend 90 g
REF.40883-PL
5.0
Croissant z linii SelectBlend z nadzieniem morelowym, z dodatkiem mieszanki tłuszczów. Ta mieszanka zawierająca 90% margaryny i 10% masła cukierniczego* została stworzona z myślą o zapewnieniu wysokiej jakości wypieków wiedeńskich i harmonijnego smaku. * w zawartości tłuszczu





Bezpłatny prezent za pierwsze zapytanie
Dostawa w ciągu 3 dni.
SZCZEGÓŁY PRODUKTU
OPIS
Croissant z linii SelectBlend z nadzieniem morelowym, z dodatkiem mieszanki tłuszczów. Ta mieszanka zawierająca 90% margaryny i 10% masła cukierniczego* została stworzona z myślą o zapewnieniu wysokiej jakości wypieków wiedeńskich i harmonijnego smaku. * w zawartości tłuszczu
ZALETY TEGO PRODUKTU
• Miniwypiek wiedeński z chrupiącym i złocistym ciastem francuskim, o delikatnym smaku i odpowiedniej wielkości.
• Przepyszne nadzienie morelowe o wysokiej zawartości owoców.
• Starannie dobrane składniki
Opakowanie produktu

PRZECHOWYWANIE
Warunki przechowywania: Przed spożyciem przechowywać w temperaturze -18°C lub niższej. PO ROZMROŻENIU NIE ZAMRAŻAĆ PONOWNIE. Data minimalnej trwałości: 12 miesięcy
Właściwości fizyczne
Masa jednostkowa w sprzedaży: 95 g
Specyfika
Oznaczenia: Certyfikat Halal - Odpowiedni dla wegetarian
Składniki
Składniki: mąka PSZENNA, mieszanka tłuszczów 18% (tłuszcz palmowy, woda, tłuszcz kokosowy, koncentrat masła (MLEKO), emulgator (mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych), naturalny aromat, regulator kwasowości (kwas cytrynowy), barwnik (beta-karoten pochodzenia naturalnego)), nadzienie morelowe 16% (syrop glukozowy, przecier morelowy 5,8%, cukier, zagęszczony sok cytrynowy, substancja żelująca (pektyna), naturalny aromat), woda, drożdże, cukier, JAJA, sól, gluten PSZENNY, środki do przetwarzania mąki (alfa-amylazy, kwas askorbinowy, hemicelulazy). JAJA z chowu ściółkowego. Może zawierać śladowe ilości: ziaren sezamu, soi, orzechów.
TASTING REQUEST
Jeżeli chcesz skosztować naszych produktów, skontaktuj się z nami.