croissant z kremem angielskim 100 g

39889   Croissant Sucre 100g   Packshot   Maxi Gourmand f9a9935c thumbnail 1
/

Croissant z kremem angielskim 100 g

REF.39889-PL

5.0

Croissant o lśniącej, złocistobrązowej skórce, z pysznym, aksamitnym nadzieniem z kremu budyniowego, zwieńczony chrupiącą cukrową posypką.

made in franceclean label
giftbox

Bezpłatny prezent za pierwsze zapytanie

Dostawa w ciągu 3 dni.

SZCZEGÓŁY PRODUKTU

OPIS

Croissant o lśniącej, złocistobrązowej skórce, z pysznym, aksamitnym nadzieniem z kremu budyniowego, zwieńczony chrupiącą cukrową posypką.

ZALETY TEGO PRODUKTU

• Chrupiące i rozpływające się w ustach maślane ciasto francuskie

• Aksamitne nadzienie w postaci kremu budyniowego

• Posypka z cukru perlistego nadająca lekką chrupkość

• Obfita, gotowa do pieczenia porcja 100 g

Opakowanie produktu

packGotowe do pieczenia

PRZECHOWYWANIE

Warunki przechowywania: Przed spożyciem przechowywać w temperaturze -18°C lub niższej. PO ROZMROŻENIU NIE ZAMRAŻAĆ PONOWNIE. Data minimalnej trwałości: 12 miesięcy

Właściwości fizyczne

Masa jednostkowa w sprzedaży: 100 g

Specyfika

Oznaczenia: Certyfikat Halal - Odpowiedni dla wegetarian

Składniki

Składniki: mąka PSZENNA, masło śmietankowe (MLEKO) 18%, nadzienie budyniowe 15% (woda, cukier, skrobia kukurydziana, serwatka w proszku (MLEKO), MLEKO pełne w proszku, białko JAJA w proszku, MLEKO odtłuszczone w proszku, substancja zagęszczająca (alginian sodu), ekstrakt z kurkumy, naturalny aromat, sól, regulator kwasowości (kwas cytrynowy), ekstrakt z marchwi, woda, drożdże, dekoracja 4% (cukier), cukier, JAJA, sól, gluten PSZENNY, środki do przetwarzania mąki (alfa-amylazy, kwas askorbinowy, hemicelulazy). JAJA z chowu ściółkowego. Może zawierać śladowe ilości: ziaren sezamu, soi, orzechów.

title bg

Proces pieczenia

Baking process background
BakingProcess Step1

Rozmrażać 20–30 min w temperaturze pokojowej

BakingProcess Step2

Rozgrzać piekarnik do 170 stopni

BakingProcess Step3

Małe ciastka – piec przez 12–15 min. / Duże ciasta – piec przez 15–18 min. - w 170 stopniach

BakingProcess Step4

Odstawić na 15 min. w temperaturze pokojowej

TASTING REQUEST

Jeżeli chcesz skosztować naszych produktów, skontaktuj się z nami.