Bidor
0Cart

delicja z kremem angielskim i czekoladą 95 g

36622 EXTRAVAGANT CHOCO CREME v2 25759cb0 thumbnail 1024
/

Delicja z kremem angielskim i czekoladą 95 g

REF.36622-PL

5.0

Aksamitny krem budyniowy pomiędzy dwoma pasami czekolady to zagwarantowana rozkosz dla podniebienia.

made in francex
giftbox

Bezpłatny prezent za pierwsze zapytanie

Dostawa w ciągu 3 dni.

SZCZEGÓŁY PRODUKTU

OPIS

Aksamitny krem budyniowy pomiędzy dwoma pasami czekolady to zagwarantowana rozkosz dla podniebienia.

ZALETY TEGO PRODUKTU

• Chrupiące i rozpływające się w ustach maślane ciasto francuskie

• Aksamitny krem budyniowy pomiędzy dwoma pasami czekolady

• Obfita, gotowa do pieczenia porcja 95 g

• Idealnie nadaje się na śniadanie lub słodką przekąskę

Opakowanie produktu

packGotowe do pieczenia

PRZECHOWYWANIE

Warunki przechowywania: Przed spożyciem przechowywać w temperaturze -18°C lub niższej. PO ROZMROŻENIU NIE ZAMRAŻAĆ PONOWNIE. Data minimalnej trwałości: 12 miesięcy

Właściwości fizyczne

Masa jednostkowa w sprzedaży: 95 g

Specyfika

Oznaczenia: Odpowiedni dla wegetarian

Składniki

Składniki: mąka PSZENNA, krem budyniowy 17,7% (woda, cukier, skrobia modyfikowana, JAJA, MLEKO pełne w proszku, MLEKO odtłuszczone w proszku, stabilizatory (mleczan wapnia, difosforan tetrasodowy, fosforan disodowy), olej roślinny nieuwodorniony (kokosowy), syrop glukozowy, ekstrakt z kurkumy, emulgator (mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych estryfikowane kwasem mlekowym), sól, naturalny aromat (MLEKO), ekstrakt z marchwi), masło śmietankowe (MLEKO) 14%, woda, czekolada 8,3% (cukier, miazga kakaowa, tłuszcz kakaowy 0,13%, emulgator (lecytyna SOJOWA), naturalny aromat waniliowy), drożdże, cukier, JAJA, sól, gluten PSZENNY, środki do przetwarzania mąki (alfa-amylazy, kwas askorbinowy, hemicelulazy). JAJA z chowu ściółkowego. Może zawierać śladowe ilości: ziaren sezamu, orzechów.

title bg

Proces pieczenia

Baking process background
BakingProcess Step1

Rozmrażać 20–30 min w temperaturze pokojowej

BakingProcess Step2

Rozgrzać piekarnik do 170 stopni

BakingProcess Step3

Małe ciastka – piec przez 12–15 min. / Duże ciasta – piec przez 15–18 min. - w 170 stopniach

BakingProcess Step4

Odstawić na 15 min. w temperaturze pokojowej

title bg

Top Sellers

REF.36967-PL

product label
Gotowe do pieczenia
Bułka Bun'n'Roll 85 g

Bułka Bun'n'Roll 85 g

+Add to cart

REF.36831-PL

product label
Częściowo upieczone
Bagietka Caractère 280 g

Bagietka Caractère 280 g

+Add to cart

REF.35653-PL

product label
Gotowe do pieczenia
Croissant 80g

Croissant 80g

+Add to cart