bułeczka mini pain au chocolat 40 g

Bułeczka Mini Pain au Chocolat 40 g
REF.40261-PL
5.0
Minibułeczka pain au chocolat z kolekcji BRIDOR x PIERRE HERME wyróżnia się pięknym laminowaniem i niepowtarzalnym smakiem. Charakteryzuje ją chrupkość i maślane nuty croissanta połączone z czekoladą madagaskarską o intensywnym smaku i wyrazistych nutach. Ta minibułeczka pain au chocolat zrobiona jest z francuskiej pszenicy, bretońskiego masła i francuskich jaj z wolnego wybiegu





Bezpłatny prezent za pierwsze zapytanie
Dostawa w ciągu 3 dni.
SZCZEGÓŁY PRODUKTU
OPIS
Minibułeczka pain au chocolat z kolekcji BRIDOR x PIERRE HERME wyróżnia się pięknym laminowaniem i niepowtarzalnym smakiem. Charakteryzuje ją chrupkość i maślane nuty croissanta połączone z czekoladą madagaskarską o intensywnym smaku i wyrazistych nutach. Ta minibułeczka pain au chocolat zrobiona jest z francuskiej pszenicy, bretońskiego masła i francuskich jaj z wolnego wybiegu
ZALETY TEGO PRODUKTU
• Niepowtarzalna i kreatywna współpraca, której efektem są wyjątkowe wiedeńskie wypieki.
• Chrupiące i rozpływające się w ustach bretońskie maślane ciasto francuskie.
• Czekolada madagaskarska o intensywnym smaku i wyrazistych nutach.
• Gotowa do pieczenia miniporcja 40 g to idealna opcja na śniadanie w formie bufetu lub na przerwypodczas seminariów.
Opakowanie produktu

PRZECHOWYWANIE
Warunki przechowywania: Przed spożyciem przechowywać w temperaturze -18°C lub niższej. PO ROZMROŻENIU NIE ZAMRAŻAĆ PONOWNIE. Data minimalnej trwałości: 12 miesięcy
Właściwości fizyczne
Masa jednostkowa w sprzedaży: 40 g
Specyfika
Oznaczenia: Certyfikat Halal - Odpowiedni dla wegetarian
Składniki
Składniki: mąka PSZENNA, masło (MLEKO) 19%, woda, czekolada 12,3% (ziarna kakaowca, cukier, emulgator (lecytyna słonecznikowa), naturalny ekstrakt waniliowy), cukier, drożdże, MLEKO pełne w proszku, sól, JAJA, gluten PSZENNY, środki do przetwarzania mąki (alfa-amylazy, hemicelulazy), acerola w proszku. Może zawierać śladowe ilości: ziaren sezamu, soi, orzechów.
Proces pieczenia



Rozmrażać 20–30 min w temperaturze pokojowej

Rozgrzać piekarnik do 170 stopni

Małe ciastka – piec przez 12–15 min. / Duże ciasta – piec przez 15–18 min. - w 170 stopniach

Odstawić na 15 min. w temperaturze pokojowej
TASTING REQUEST
Jeżeli chcesz skosztować naszych produktów, skontaktuj się z nami.