Bidor
0Cart

wybór bułek w kształcie prostokąta 55 g

37551   Mix petits pains rectangle 55g Nature Multigrai 3650b36e thumbnail 1
/

Wybór bułek w kształcie prostokąta 55 g

REF.37551-PL

5.0

Wybór przepysznych bułeczek w różnych kształtach i smakach.

made in franceclean label
giftbox

Bezpłatny prezent za pierwsze zapytanie

Dostawa w ciągu 3 dni.

SZCZEGÓŁY PRODUKTU

OPIS

Wybór przepysznych bułeczek w różnych kształtach i smakach.

ZALETY TEGO PRODUKTU

• Indywidualne porcje o charakterystycznych prostokątnych kształtach

• Asortyment oferujący różnorodność smaków: bułka codzienna w kształcie prostokąta, rustykalna bułka z ziarnami w kształcie prostokąta i bułka wieloziarnista w kształcie prostokąta

Opakowanie produktu

packCzęściowo upieczone

PRZECHOWYWANIE

Warunki przechowywania: Przed spożyciem przechowywać w temperaturze -18°C lub niższej. PO ROZMROŻENIU NIE ZAMRAŻAĆ PONOWNIE. Data minimalnej trwałości: 15 miesięcy

Właściwości fizyczne

Masa jednostkowa w sprzedaży: 55 g

Specyfika

Oznaczenia: Odpowiedni dla wegetarian - Odpowiedni dla wegan

Składniki

Składniki: Bułka codzienna: mąka PSZENNA z certyfikatem Label Rouge 60,4% (mąka PSZENNA, gluten PSZENNY, mąka PSZENNA słodowana, środek do przetwarzania mąki (kwas askorbinowy)), woda, sól, drożdże. Bułka wieloziarnista: mąka PSZENNA z certyfikatem Label Rouge 51,3% (mąka PSZENNA, gluten PSZENNY, mąka PSZENNA słodowana, środek do przetwarzania mąki (kwas askorbinowy)), woda, dekoracja (ziarna SEZAMU, ziarna maku), nasiona słonecznika 2,2%, mak 1,5%, ziarna prosa 1,5%, ziarna SEZAMU 1,5%, sól, ziarna lnu złotego 0,9%, ziarna lnu brązowego 0,9%, drożdże, gluten PSZENNY, PSZENICA z certyfikatem Label Rouge 0,1%. Bułka rustykalna z ziarnami: mąka PSZENNA z certyfikatem Label Rouge 51,3% (mąka PSZENNA, gluten PSZENNY, mąka PSZENNA słodowana, środek do przetwarzania mąki (kwas askorbinowy)), woda, nasiona słonecznika 3,4%, ziarna SEZAMU 2,5%, mąka ŻYTNIA 2,3%, ziarna lnu złotego 1,7%, płatki OWSIANE 1,7%, sól, drożdże, gluten PSZENNY, mąka JĘCZMIENNA słodowana, środek do przetwarzania mąki (kwas askorbinowy). Może zawierać śladowe ilości: mleka, orzechów, jaj.

title bg

Proces pieczenia

Baking process background
BakingProcess Step1

Rozmrażać 20–30 min w temperaturze pokojowej

BakingProcess Step2

Rozgrzać piekarnik do 170 stopni

BakingProcess Step3

Małe ciastka – piec przez 12–15 min. / Duże ciasta – piec przez 15–18 min. - w 170 stopniach

BakingProcess Step4

Odstawić na 15 min. w temperaturze pokojowej

left panel desktop p
icon1

ODPOWIEDZIALNE ZAKUPY

icon2

JAKOŚĆ I INNOWACJA

icon3

OCHRONA ŚRODOWISKA

icon4

SZACUNEK DLA KOBIET I MĘŻCZYZN

title bg

Top Sellers

REF.36967-PL

product label
Gotowe do pieczenia
Bułka Bun'n'Roll 85 g

Bułka Bun'n'Roll 85 g

+Add to cart

REF.36831-PL

product label
Częściowo upieczone
Bagietka Caractère 280 g

Bagietka Caractère 280 g

+Add to cart

REF.35653-PL

product label
Gotowe do pieczenia
Croissant 80g

Croissant 80g

+Add to cart