Bidor
0Cart

croissant fourré cacao noisette selectblend 90 g

40884 croissant fourre cacao noisette 90g PAC SelectBle 70ac3f0e thumbnail 1
/

Croissant fourré cacao noisette SelectBlend 90 g

REF.40884-PL

5.0

Croissant z linii SelectBlend, nadziewany czekoladą i orzechami laskowymi, z dodatkiem mieszanki tłuszczów. Ta mieszanka zawierająca 90% margaryny i 10% masła cukierniczego* została stworzona z myślą o zapewnieniu wysokiej jakości wypieków wiedeńskich i harmonijnego smaku. * w zawartości tłuszczu

made in francefat blendclean labelselect blend 2
giftbox

Bezpłatny prezent za pierwsze zapytanie

Dostawa w ciągu 3 dni.

SZCZEGÓŁY PRODUKTU

OPIS

Croissant z linii SelectBlend, nadziewany czekoladą i orzechami laskowymi, z dodatkiem mieszanki tłuszczów. Ta mieszanka zawierająca 90% margaryny i 10% masła cukierniczego* została stworzona z myślą o zapewnieniu wysokiej jakości wypieków wiedeńskich i harmonijnego smaku. * w zawartości tłuszczu

ZALETY TEGO PRODUKTU

• Wiedeński wypiek z chrupiącym i złocistym ciastem francuskim, o delikatnym smaku i odpowiedniej wielkości.

• Rozkoszne wypełnienie o smaku kakao i orzechów laskowych.

• Starannie dobrane składniki: wysokiej jakości mieszanka tłuszczów, francuska mąka pszenna (niezawierająca glutenu pszennego), jaja z chowu ściółkowego.

• Mieszanka tłuszczów wyprodukowana z oleju palmowego posiadającego certyfikat RSPO.

• Konkurencyjne rozwiązanie umożliwiające kontrolę kosztów bez uszczerbku dla jakości.

Opakowanie produktu

packGotowe do pieczenia

PRZECHOWYWANIE

Warunki przechowywania: Przed spożyciem przechowywać w temperaturze -18°C lub niższej. PO ROZMROŻENIU NIE ZAMRAŻAĆ PONOWNIE. Data minimalnej trwałości: 12 miesięcy

Właściwości fizyczne

Masa jednostkowa w sprzedaży: 90g

Specyfika

Oznaczenia: Certyfikat Halal - Odpowiedni dla wegetarian

Składniki

Składniki: mąka PSZENNA, mieszanka tłuszczów 17,8% (tłuszcz palmowy, woda, tłuszcz kokosowy, koncentrat masła (MLEKO), emulgator (mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych), naturalny aromat, regulator kwasowości (kwas cytrynowy), barwnik (beta-karoten pochodzenia naturalnego)), nadzienie z kakao i ORZECHÓW LASKOWYCH 15,1% (cukier, tłuszcze roślinne nieuwodornione (palmowy, rzepakowy), ORZECHY LASKOWE 2,2%, kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu 1,1%, laktoza (MLEKO), emulgator (lecytyna SOJOWA)), woda, drożdże, cukier, JAJA, kropelki czekoladowe 3% (cukier, miazga kakaowa, tłuszcz kakaowy 0,15%, emulgator (lecytyna SOJOWA)), sól, gluten PSZENNY, środki do przetwarzania mąki (alfa-amylazy, kwas askorbinowy, hemicelulazy). JAJA z chowu ściółkowego. Może zawierać śladowe ilości: innych orzechów, ziaren sezamu.

title bg

Proces pieczenia

Baking process background
BakingProcess Step1

Rozmrażać 20–30 min w temperaturze pokojowej

BakingProcess Step2

Rozgrzać piekarnik do 170 stopni

BakingProcess Step3

Małe ciastka – piec przez 12–15 min. / Duże ciasta – piec przez 15–18 min. - w 170 stopniach

BakingProcess Step4

Odstawić na 15 min. w temperaturze pokojowej

title bg

Top Sellers

REF.36967-PL

product label
Gotowe do pieczenia
Bułka Bun'n'Roll 85 g

Bułka Bun'n'Roll 85 g

+Add to cart

REF.36831-PL

product label
Częściowo upieczone
Bagietka Caractère 280 g

Bagietka Caractère 280 g

+Add to cart

REF.35653-PL

product label
Gotowe do pieczenia
Croissant 80g

Croissant 80g

+Add to cart

TASTING REQUEST

Jeżeli chcesz skosztować naszych produktów, skontaktuj się z nami.